บทความวิชาการสุขภาพองค์กร
ข้อเสนอการปฏิรูปการศึกษาใหม่ 2552-2555
On Creativity and Innovation
TOWARDS CREATING AN ENTREPRENEURIAL SOCIETY
Networking for Synergy, Survival and Growth[1]
Managing a Small and Medium Enterprise (SME)
Of Good Morals and Right Conduct
Developing and Upgrading Entrepreneurs through Entrepreneurship Education
Managing a Family Business
Ethics and Morals